نویسنده = محمد امیر کریمی ترشیزی
اثرات هم‌افزائی و زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک بومی درحضور عصاره‌های گیاهی و تعیین پایین‌ترین غلظت کشنده در شرایط آزمایشگاهی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 49-64

10.22092/asj.2020.126171.1918

ملیحه حاجی قاسمی؛ نرگس واسجی؛ مهدیه ایرانمنش؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ ناهید مژگانی


تأثیر پودر پَر آبکافت قلیائی بر عملکرد و اکسیداسیون چربی گوشت و تخم بلدرچین تخم‌گذار

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 87-100

10.22092/asj.2019.126136.1916

داود خداپرست؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی


تحلیل منحنی رشد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی پروبیوتیک تجاری (بایوپول®)

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 183-190

10.22092/asj.2017.111110.1477

سید امین کاظمی؛ حامد احمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


اثرات اسید صفراوی و کلسترول در جیره‌ حاوی فیبر بر ریخت‌شناسی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 27، شماره 105، بهمن 1393، صفحه 203-216

10.22092/asj.2015.100752

حمید رضا همتی متین؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ شعبان رحیمی


تأثیر سطوح اسید آمینۀ ال ترئونین بر عملکرد، ارزیابی اندام های تولید مثلی و رشد پر در بلدرچین ژاپنی

دوره 27، شماره 104، آبان 1393، صفحه 173-182

10.22092/asj.2014.100206

دلنیا احمدپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری