نویسنده = اکبر یعقوبفر
تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 191-204

10.22092/asj.2019.127473.1967

ابراهیم محمدی کوتیانی؛ جعفر فخرائی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی


اندازه گیری اسیدهای چرب در نمونه های ماهی، تخم مرغ و شیر: مقایسه روش های مختلف استخراج

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 71-88

10.22092/asj.2019.122174.1717

مرجان برازجانی؛ محمد حسین بناءبازی؛ حمیدرضا سیدآبادی؛ اکبر یعقوبفر؛ سعید اسماعیل خانیان


بررسی اثرات محرک رشد گیاهی اورکس® بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 219-232

10.22092/asj.2019.124599.1840

هوشنگ لطف الهیان؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ اکبر یعقوبفر؛ علیرضا آقاشاهی


تعیین ارزش غذایی و انرژی قابل سوخت و ساز دو واریته خرما

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 99-110

10.22092/asj.2017.109246.1378

محمد حامد سلاجقه؛ مصطفی یوسف الهی؛ محمد سالارمعینی؛ اکبر یعقوبفر


اثرات اسانس شیرین‌بیان بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 173-184

10.22092/asj.2017.114896.1506

مسلم گراوند؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ شکوفه غضنفری؛ سید عبداله حسینی


تأثیر شکل خوراک، ارقام جو و مکمل آنزیمی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 257-272

10.22092/asj.2017.111327

علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجارپور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی


تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 243-258

10.22092/asj.2015.101364

پویا یاری؛ اکبر یعقوبفر؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ سارا میرزایی گودرزی؛ نادر پاپی