نویسنده = یدالله چاشنی دل
اثرات جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر هضم مواد مغذی و ویژگی های دستگاه گوارش گوسفندان

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 55-68

10.22092/asj.2018.114764.1495

محمد مرادی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده


اثر افزودن تفاله ی خشک مرکبات بر کیفیت، ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ شبدر برسیم

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 79-92

10.22092/asj.2017.113266

مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنیدل؛ محمد کاظمی فرد


بررسی تاثیر منابع مختلف دانه‌های روغنی بر عملکرد تولیدمثلی میش زل

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 35-44

10.22092/asj.2016.106921

یدااله چاشنی دل؛ محمد هادی آقاجانی؛ عیسی دیرنده