نویسنده = مجتبی زاهدی فر
تأثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی به جیره بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 89-100

10.22092/asj.2017.111314

علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ ابوالفضل زالی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محمد شریفی


تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 207-218

10.22092/asj.2017.109810.1413

مرتضی رضائی؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی مصطفی طهرانی؛ حسین غلامی


تعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاین‌‌های جو

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 161-172

10.22092/asj.2017.109473

مجتبی زاهدی فر؛ ابوالفضل عباسی؛ سید احمد میرهادی