نویسنده = %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF %D8%A2%DA%AF%D8%A7%D9%87
تأثیر شکل فیزیکی خوراک و نوع پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و اسیدیته محتویات دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 101-112

10.22092/asj.2019.126980.1951

محمد جواد آگاه؛ علی داد بوستانی؛ مجید هاشمی؛ مظاهر صفدریان؛ محمدرضا هاشمی؛ حسن صالح


بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 135-150

10.22092/asj.2019.125376.1882

احمدعلی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم


ارزیابی توان تولید و ماندگاری مرغان بومی اصلاح شده استان فارس در مناطق روستایی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 139-148

10.22092/asj.2018.120922.1651

حسین نوراللهی؛ امان اله صلح جو؛ محمد جواد آگاه؛ عبدالحمید کریمی؛ مظاهر صفدریان؛ محمدرضا هاشمی


ارزیابی عملکرد تولیدمثلی خارج از فصل بز ترکی- قشقایی با استفاده از روش‌های مختلف همزمان‌سازی فحلی و تلقیح مصنوعی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 15-22

10.22092/asj.2017.109763.1412

مجید هاشمی؛ مظاهر صفدریان؛ محمدرضا هاشمی؛ حسین نوراللهی؛ محمد جواد آگاه


تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 69-78

10.22092/asj.2017.113265

حسین نوراللهی؛ محمد جواد آگاه؛ امان اله صلح جو؛ محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی


تأثیر عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 67-82

10.22092/asj.2016.106086

محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد رضا راجی؛ محمد طاهر میرکزهی؛ حسن صالح؛ محمد رضا هاشمی