کلیدواژه‌ها = فراسنجه های خونی
تعداد مقالات: 12
1. تأثیرسطوح مکمل فسفولیپیدی و نوع منبع روغن برعملکرد و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 47-58

علی محمد حسینی؛ فرشید خیری؛ مرتضی کرمی؛ یاسر رحیمیان


2. بررسی سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 29، شماره 111، تابستان 1395، صفحه 55-64

رامین حبیبی؛ قاسم جلیلوند؛ محمد رضا مرادقلی؛ آیدین عزیزپور


3. تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، بهار 1395، صفحه 67-80

سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی


5. اثر روغن ماهی یا چربی اشباع پالم بر وضعیت متابولیکی گاو هلشتاین طی دوره انتقال

دوره 28، شماره 108، پاییز 1394، صفحه 113-128

هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی


6. اثر روغن ماهی و مکمل سلنیوم بر عملکرد و فراسنجه های خونی در بره های نر نژاد لری بختیاری

دوره 28، شماره 108، پاییز 1394، صفحه 55-64

فریبا رضائی سرتشنیزی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه


9. تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 107، تابستان 1394، صفحه 229-240

سارا بهشتی مقدم؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور


10. تأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 28، شماره 107، تابستان 1394، صفحه 161-168

جلال سالاری؛ فاطمه صاحبی اعلاء؛ مجید کلانتر؛ مریم صاحبی اعلا