کلیدواژه‌ها = ضریب تبدیل خوراک
ارزیابی صفات عملکردی، ریخت شناسی ژژنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن سویا و عصاره پوست انار

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 115-130

10.22092/asj.2021.352530.2112

ستاره عابدی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی


مقایسه تأثیر ال-لیزین هیدروکلراید و بایولیز سولفات بر عملکرد، اجزاء لاشه و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 179-190

10.22092/asj.2019.126488.1936

حدیث حیدری؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرایی؛ حسن شیرزادی