کلیدواژه‌ها = رقم
بررسی غلظت اسید پروسیک و نیترات در 18 رقم سورگوم علوفه‌ای

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 205-218

10.22092/asj.2018.116159.1564

مهدی امیرصادقی؛ حسین غلامی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا کوچکی


تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 69-78

10.22092/asj.2017.113265

حسین نوراللهی؛ محمد جواد آگاه؛ امان اله صلح جو؛ محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی