کلیدواژه‌ها = پروتئین خام
تعداد مقالات: 4
1. اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری

دوره 31، شماره 121، زمستان 1397، صفحه 53-66

رامین حبیبی؛ قاسم جلیلوند؛ حسین جان محمدی؛ کمال شجاعیان


2. اثر انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار بومی استان مازندران

دوره 29، شماره 111، تابستان 1395، صفحه 107-120

سعید مهدی زاده؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد


4. بررسی اثر چند مولتی آنزیم و سطح مواد مغذّی جیره بر عملکرد و صفات لاشة جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، بهار 1394، صفحه 197-208

علی نوبخت؛ سعید ضیایی؛ علی رضا صفامهر