@article { author = {Eftekhari, M. and Zali, A. and DEHGHAN BANADAKI, M. and GANJKHANLOU, M.}, title = {Effects of organic chromium and energy source on performance of Holstein dairy cows during the transition period}, journal = {Animal Sciences Journal}, volume = {28}, number = {107}, pages = {25-32}, year = {2015}, publisher = {Animal Science Research Institute of Iran}, issn = {2588-6436}, eissn = {2588-6428}, doi = {10.22092/asj.2015.102334}, abstract = {Thirty-two multiparous Holstein cows were used to investigate the effects of chromium-l-methionine (Cr-Met) supplementation and dietary energy source on performance and lactation during the Transition period. Cows were fed a total mixed ration consisting of two energy source from 28 d before anticipated calving through 28 d after calving. The Cr-Met was supplemented at dosages of 0 or 0.08 mg of Cr/kg of metabolic body weight. The study was designed as a randomized complete block design with 2 (Cr-Met levels) × 2 (energy sources) factorial arrangement. Fish oil Supplementation had no significant effect on prepartum dry matter intake (DMI) but decreased postpartum DMI. Supplemental Cr-Met increased prepartum and postpartum DMI. The effect of treatments on milk production was not significant. No differences were detected in milk composition except for fat percentage; in which cows were fed the fish oil had lower percentage of fat compared to others.  Ammonia–N concentration was not affected by treatments. The molar proportion of acetate and butyrate were significantly decreased when fish oil was added to the diets}, keywords = {Chromium,Periparturient cow,Fish oil,fermentation}, title_fa = {اثرات مکمل کروم آلی و نوع منبع انرژی جیره بر عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال}, abstract_fa = {جهت  بررسی اثر منبع انرژی و مکمل کروم متیونین بر عملکرد و تولید شیر گاوهای هلشتاین، تعداد 32 راس گاو چند بار زایش نموده  نژاد هلشتاین در طول دوره انتقال مورد آزمون قرار گرفتند. گاوها با جیره کاملا مخلوط از 28 روز قبل از زایش تا 28 روز پس از زایش تغذیه گردیدند. این مطالعه در قالب طرح بلوک های کامل  تصادفی و به صورت آرایه  فاکتوریل2×2(دو منبع انرژی و دوسطح مکمل کروم) اجرا گردید. منابع انرژی قبل از زایش شامل روغن ماهی و غله و پس از زایش شامل پودر چربی پالم و روغن ماهی بودند. مکمل کروم متیونین در سطح صفر یا 08/0 میلی گرم کروم به ازای هرکیلوگرم از وزن متابولیکی بدن، تغذیه گردید. نتایج نشان دادند که در دوره قبل از زایش استفاده از روغن ماهی اثری روی ماده خشک مصرفی نداشت ولی استفاده از مکمل کروم متیونین در این دوره سبب افزایش معنی­دار ماده خشک مصرفی گردید­(05/0P<). پس از زایش استفاده از روغن ماهی تمایل به کاهش ماده خشک مصرفی داشت (1/0P<). در دوره پس از زایش ماده خشک مصرفی تحت تاثیر استفاده از مکمل کروم متیونین به طور معنی داری افزایش یافت (05/0P<). شیر تولیدی گاوها تحت تاثیر نوع تیمارها قرار نگرفت. به جز درصد چربی شیر که تحت تاثیر استفاده از روغن ماهی کاهش معنی داری پیدا کرد (05/0P<)، سایر ترکیبات شیر تحت تاثیر نوع تیمارها قرار نگرفتند. استفاده از مکمل کروم اثری روی فراسنجه های شکمبه­ای نداشت و روغن ماهی باعث کاهش غلظت  استات و بوتیرات شد (05/0P<). نتایج حاصل از این آزمایش اثر متقابلی بین کروم و منبع انرژی نشان ندادند.}, keywords_fa = {کروم,گاو قبل از زایش,روغن ماهی,تخمیر}, url = {https://asj.areeo.ac.ir/article_102334.html}, eprint = {https://asj.areeo.ac.ir/article_102334_cac2cc92f95ce70b308d9e33f6787310.pdf} }