چهار علف مرتعی بابونه، گزنه، کنگر وحشی و کاسنی زرد، هر کدام به نسبت 15 درصد با علف یولاف (خوراک پایه) مخلوط گردیدند و قابلیت هضم آن ها و نیز قابلیت تولید گاز به روش آزمایشگاهی تعیین گردید. نتایج نشان دادند که بیشترین قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی (694 و 700 گرم در کیلوگرم ماده خشک) با افزودن بابونه به دست آمد. پتانسیل کاهش تولید گاز متان (MRP) بین 01/13 تا 9/24% متغیر بود که بیشترین کاهش مربوط به جیره حاوی گیاه بابونه بود (99/24%). بر اساس نتایــج این آزمایش می توان نتیجه گیری کرد که استفاده از گیاه بابونه می تواند اثر مثبتی بر قابلیت هضم وکاهش گاز متان داشته باشد
کولیوند, محیا, & کفیل زاده, فرخ. (1394). اثر افزودن چهار علف مرتعی (بابونه، گزنه، کنگر وحشی و کاسنی زرد) بر قابلیت هضم و تولید گاز متان علف یولاف در شرایط آزمایشگاهی. علوم دامی, 28(107), 207-210. doi: 10.22092/asj.2015.102416
MLA
محیا کولیوند; فرخ کفیل زاده. "اثر افزودن چهار علف مرتعی (بابونه، گزنه، کنگر وحشی و کاسنی زرد) بر قابلیت هضم و تولید گاز متان علف یولاف در شرایط آزمایشگاهی". علوم دامی, 28, 107, 1394, 207-210. doi: 10.22092/asj.2015.102416
HARVARD
کولیوند, محیا, کفیل زاده, فرخ. (1394). 'اثر افزودن چهار علف مرتعی (بابونه، گزنه، کنگر وحشی و کاسنی زرد) بر قابلیت هضم و تولید گاز متان علف یولاف در شرایط آزمایشگاهی', علوم دامی, 28(107), pp. 207-210. doi: 10.22092/asj.2015.102416
VANCOUVER
کولیوند, محیا, کفیل زاده, فرخ. اثر افزودن چهار علف مرتعی (بابونه، گزنه، کنگر وحشی و کاسنی زرد) بر قابلیت هضم و تولید گاز متان علف یولاف در شرایط آزمایشگاهی. علوم دامی, 1394; 28(107): 207-210. doi: 10.22092/asj.2015.102416