دوره و شماره: دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 3-174 
تأثیر سطوح مختلف اسیدفولیک جیره بر مقدار فولات زرده تخم مرغ و عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار

صفحه 35-44

10.22092/asj.2016.106083

علی اصغر ساکی؛ منصوره عبدالملکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ پویا زمانی؛ اقبال طاهری؛ میلاد منافی


تأثیر عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 67-82

10.22092/asj.2016.106086

محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد رضا راجی؛ محمد طاهر میرکزهی؛ حسن صالح؛ محمد رضا هاشمی


اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای

صفحه 109-120

10.22092/asj.2016.106089

ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی


تحلیل اقتصادی تولید گوشت مرغ در شهرستان بهبهان

صفحه 133-142

10.22092/asj.2016.106091

سیامک مشایخی؛ محمد علی پسندیده؛ سید جمال‌الدین فاطمی