دوره و شماره: دوره 28، شماره 109، زمستان 1394، صفحه 3-174 
4. تأثیر سطوح مختلف اسیدفولیک جیره بر مقدار فولات زرده تخم مرغ و عملکرد تولیدی مرغ های تخم گذار

صفحه 35-44

علی اصغر ساکی؛ منصوره عبدالملکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ پویا زمانی؛ اقبال طاهری؛ میلاد منافی


7. تأثیر عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 67-82

محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد رضا راجی؛ محمد طاهر میرکزهی؛ حسن صالح؛ محمد رضا هاشمی


10. اثر خیساندن دانه جو با اسید لاکتیک و سیتریک بر تخمیر پذیری و تجزیه پذیری شکمبه ای

صفحه 109-120

ایوب لکی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی گنج خانلو؛ کامران رضایزدی


12. تحلیل اقتصادی تولید گوشت مرغ در شهرستان بهبهان

صفحه 133-142

سیامک مشایخی؛ محمد علی پسندیده؛ سید جمال‌الدین فاطمی


13. اثر سن اولین زایش بر صفات تولید شیر گاوهای شیری در اقلیم نیمه خشک ایران

صفحه 143-152

حسین نعیمی پور یونسی؛ محمد مهدی شریعتی؛ علیرضا شهدادی