دوره و شماره: دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 3-296 
تأثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی به جیره بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری

صفحه 89-100

10.22092/asj.2017.111314

علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ ابوالفضل زالی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محمد شریفی


ارزیابی شاخصهای مدیریتی واحدهای پرورش دهنده جوجه گوشتی استان اردبیل

صفحه 143-156

10.22092/asj.2017.111318

محمود صحرائی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ اباذر قنبری؛ رحمت کرمی؛ سید عبدالله حسینی؛ اکبر ابرغانی؛ مهدی بهلولی


توجیه واریانس ژنتیکی صفت باقیمانده مصرف خوراک با چندشکلی های تک نوکلئوتیدی (SNP) کشف شده بر روی ترانسکریپتوم گاو هلشتاین

صفحه 169-182

10.22092/asj.2017.111320

محمدحسین بناءبازی؛ اردشیر نجاتی جوارمی؛ ایخیده ایمیومورین؛ مصطفی قادری زفره ای؛ سید رضا میرایی آشتیانی