نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
2 استادیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
3 استاد گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
- احمدیان عطاری، م.م.، امین، غ.ر.، فاضلی، م.ر.، جمالی فر، ح.، 1386، مروری بر اثرات ضد میکروبی میوه ی سماق، فصلنامه ی گیاهان دارویی، سال هفتم، دوره ی اول، ص 91.
2- افشار مازندران، ن.، و رجب، الف.، 1380، پروبیوتیک ها و
کاربرد آن ها در تغذیهی دام و طیور، انتشارات نوربخش، چاپ اول، ترجمه، 360 صفحه.
3- بقایی، م.، اسلامی، م.، کاجی، م.، ممویی، م.، 1388، مقایسه ی اثرات اسیدآلی و مخلوط گیاهان دارویی با آنتی بیوتیک محرک رشد بر عملکرد و قابلیت هضم جوجه های گوشتی. پایان نامه ی کارشناسی ارشد، دانشگاه رامین، ص 89-52.
4- درودی، ه.، اکبری نیا، م.، جلالی، غ.، خسروآبادی، الف.، 1387، تأثیر قلمه و بستر کاشت بر ریشه دهی و زنده مانی قلمه ی سماق، مجله ی زیست شناسی ایران، جلد 21، شماره ی دوم ، ص 277-270.
5- رئوفی، الف.، مردانی، م.، سباق، م.، دلفان، ب.، تاراهی، م.ج.، 1388، بررسی اثر سماق در کاهش LDL کلسترول در مقایسه با لوستاتین، مجله ی علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ، دوره ی 17، شماره ی سوم ، ص 56-51.
6- شیرزادی، ح.، مروج، ح. و شیوازاد، م.، 1388، تأثیر آنزیمهای بتا گلوکاناز و زایلاناز بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو، مجله پژوهشهای علوم دامی، جلد1/19، شماره 2، ص 109-97.
7- طالعی، غ.، مشکوه السادات، م.ه.، دلفان، ب.، 1382، بررسی اثر آنتی باکتریال عصاره های الف، جوشن، همیشه سبز و سماق لری برروی تعدادی از باکتریهای گرم مثبت وگرم منفی، فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی لرستان، سال پنجم، شماره 18، ص 23-19.
8- نوبخت، ع.، رحیم زاده، م.ر.، مهمان نواز، ی.، 1389، بررسی سطوح مختلف گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی، چهارمین کنگره ی علوم دامی ایران، دانشگاه تهران، ص 44-40.
9- یعقوب فر، ا.، پوراسلامی، ر.، فرودی، ف.، 1388، تأثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه ی جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی، مجله ی پژوهش های علوم دامی، جلد 1/19، شماره ی 2، ص 58 – 49.